|
Post by Admin on May 6, 2015 10:15:58 GMT
Merhaba sizlere bugün emlaksitesial.com adresinin satışa sunduğu süper emlak sitesi adlı emlakçı sitesi paketini tanıtmak istiyorum. Profesyonel olarak hazırlanan bu hazır emlak sitesi paketinde aşağıdaki özelliklerin hepsi bulunmaktadır. Başlıca özellikleri: Mobil (Telefon), Tablet, TV Uyumlu, Sosyal medya destekli, Büyük slide alanı, detaylı ilan arama özelliği, SEO (Arama motoru optimizasyonu) alt yapısı, Seçilebilir ana sayfa ilanları, Seçilebilir vitrin ilanları özelliği, konu kredileri bölümü, müşteri yorum yazma imkânı, site içi üyelik sistemi, hızlı iletişim formları, e-mail ile bilgilendirme sistemi, Her ilana 10 adet resim yükleme, ziyaretçi için ilanı yazdırma özelliği, kapsamlı ilan özellikleri sayfası, videolu ilan sayfası, Google haritaları üstünde ilanı gösterme, sosyal medyada ilanı paylaşma, ilan sayfasında hızlı iletişim formu, diğer ilanlar sekme özelliği, Yönetim panelinde hava durumu ve döviz kuru takibi, Sitenizde olan biteni panelinizden bildirimler ile takip etme, vb. gibi birçok özellik bulunan hazır emlakçılar için site paketidir. Sizde emlak sitesi satın almak istiyorsunuz fakat nasıl bir hazır emlak sitesi alacağınızı bilmiyorsanız emlaksitesial.com adresini ziyaret ederek profesyonel emlak sitesi olarak hazırlanmış süper emlak sitesi fiyatları ve tüm detaylarını inceleyebilirsiniz. Emlak sitesi al websitem bilişim hizmetleri adlı firmanın ürünüdür. Tamamıyla özel olarak hazırlanan ana site ve yönetici paneli tamamen mobil – tablet uyumlu olan emlakçı sitesi’dir. Üstelik şimdi yeni yaz kampanyası başlattılar bu fırsatı kaçırmadan hemen incelemenizi tavsiye ediyorum.
|
|